Meklēt:

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt  [ 3 ziņas ] 
Autors Ziņa
 Publicēt tēmu: Problēmas ar menu
  Atbilde saņemta: 09.01.2013, 15:26 
Atslēdzies
Iesācējs
Iesācējs

Pievienojies: 08.01.2013, 10:18
Ziņas: 2
Sveiki! Lieta tāda ka vietā kur vajadzētu būt galvenajai izvēlei parādās šāds uzraksts!

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/karlshot/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/karlshot/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 185

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/karlshot/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 201

Varbūt kaads man var paliidzeet ar padomu! Lapa kurā tas notiek ir http://www.karlsberg.no[/color]
Es īsti nesaprotu kas tur ir par vainu, jo visur tas menu paraadās tikai norvēģu valodā, 3 rakstiem kas atrodaas zem uzraksta ''Karlsberg AS -et sikkert valg!'' metārā to brīdinājumu!

Uz augšu 
 Profils  

Publicēt tēmu: Re: Problēmas ar menu
  Atbilde saņemta: 09.01.2013, 19:45 
Atslēdzies
Administrators
Administrators
Lietotāja simbols

Pievienojies: 02.02.2007, 15:00
Ziņas: 1746
Dzīves vieta: Skrīveri
Nezin kādēļ netiek ielādēti izvēlnes elementi, iespējams tādēļ, ka tiem rakstiem nav piesaistīts nekāds itemid.

Pamēģini tos trīs rakstus piesaistīt kādam izvēlnes elementam, uztaisi izvēlni, kas nekur neparādās. Varbūt tad ies.

Tā ir ar glaunajām izvēlnēm, tad jau labāk ar bootstrap izkrītošajām izvēlnēm taisīt.

Kādēļ tādai mazai lapai K2?

Uz augšu 
 Profils  

Publicēt tēmu: Re: Problēmas ar menu
  Atbilde saņemta: 14.01.2013, 10:34 
Atslēdzies
Iesācējs
Iesācējs

Pievienojies: 08.01.2013, 10:18
Ziņas: 2
Liels paldies!

Kaut kā pats īsti nesaprotu kā un kapēc, bet nostrādāja, vienīgais tas ka augšā home (hjem) poga neieziimeejaas zaļa, kā tas ir angļu versijā, bet ja tā godīgi tam nau lielas nozīmes un tas netraucē!

Par to K2, izmantoju to tapēc, ka tas bija templeitā ko nopirku, tā kā šajā ziņā esmu iesācējs un šī ir mana pirmā lapa, izmantoju to kas ir templeitā!

Paldies tev vēlreiz! :super:

Uz augšu 
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Šķirot pēc  

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt  [ 3 ziņas ] 

Pieslēdzies

Lietotāji, kas skatās forumu: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Šajā forumā Jūs nevariet pievienot jaunas diskusijas
Šajā forumā Jūs nevariet pievienot diskusijām ziņas
Šajā forumā Jūs nevariet rediģēt savas ziņas
Šajā forumā Jūs nevariet dzēst ziņas
Šajā forumā Jūs nevariet ziņām pievienot pielikumus