Zvārtavas pils

 
Zvārtavas pils
Lietotāja vērtējums
 
3.3 (1)

Vietnes informācija

Vietnes adrese (URL) http://www.zvartavaspils.lv
Versija: Joomla 1.0.x
Atslēgvārdi: Bizness / E-komercijaIzklaide / Atpūta
Izmantotie paplašinājumi: Datso Gallery

Pilī ir viesnīca, kura laipni gaida tūristus. Daba, skaistais Zvārtavas ezers, iespēja vizināties ar laivām, kuras var nomāt ezera krastā, pastaigas pa pils parku - lieliska iespēja atslēgties no ikdienas rūpēm un baudīt romantisku atpūtu.

Lietotāju atsauksmes

Vidējais lietotāju vērtējums: 1

Lai izteiktu savu viedokli, lūdzu reģistrējieties vai autorizējieties.

Kopējais reitings: 
 
3.3
Dizains:
 
4.0
Navigācija:
 
3.0
Krāsu saderība:
 
3.0
 
 

Ideja laba, bet vēl jāstrādā

0 no 0 lietotājiem piekrīt šai atsauksmei
Labs piemērs, kā var veiksmīgi prezentēt savus pakalpojumus.
Interesants variants ir izdomāts ar ievad attēlu, kas sākumā prezentē pašu Zvārtes pili. Taču tam varētu būt arī savi mīnusi, jo liels attēls jau sākumā pieprasa lielāku datu ielādi. Neskatoties uz to, par oriģinālu ideju es lieku vienu plusu klāt.

Grafika, liek apmeklētājam izjust dabas tuvumu, šīs pils apkārtnē. Nelielais vietnes formāts liecina, ka veidnes autors ir domājis par visiem web apmeklētājiem. Grafika manuprāt ir vienkārša bet gaumīga.

Par navigāciju gan varētu mazliet vēl padomāt. Piemēram mazas neskaidrības rodas ar izvēlni "Piedāvājam" (kreisajā izvēlnē). Taču raksts "Pakalpojumi" dublējas ar virsējo izvēlni "Piedāvājumi".
Otrs mīnuss varētu būt divu izvēlņu sakārtojums. Es vairāk pieturētos pie tradicionālā sakārtojuma. Svarīgākā (Karte, Kontakti, Pakalpojumi) informācija augšā, bet kreisajā pusē informācija par pili (Pasākumi, Vēsture, Galerija,...). Taču nelielais informācijas daudzums, ļauj arī tagad atrast vajadzīgo informāciju ar nelielu piepūli.

Patīkami redzēt pasteļtoņus, taču aktīvo krāsu un virsraksta krāsas varēja būt labākas. Ja veidne ir veidota pasteļtoņos tad aktīvās izvēlnes sarkano burtu krāsa, "cērtās" acīs. Arī gaiši zaļais raksta virsraksts ir par blāvu. Un vispār nerunāsim par vietnes apakšas licenzes aprakstu. Tas vispār nav pamanāms, izņemot gaši zilo saiti uz Joomla mājaslapu.

Noslēgumā vēl varētu ieteikt pārdomāt par "meklēt" labāku izvietojumu un valodu izvēlnes pārredzamību
Kopējais reitings: 
 
3.3
Dizains:
 
4.0
Navigācija:
 
3.0
Krāsu saderība:
 
3.0
Vai jūs piekrītat šim viedoklim?
Yes No
 
 
Powered by jReviews
 

Pieslēgties



Katalogs